Universalline

Funktion, säkerhet och modern design i det dagliga arbetet

Behandlingsstolen har 4 motorer och är ställbar i alla positioner. Armstödet är sänkbart, benstödet är justerbart och fotstödet kan justeras manuellt. En stor kudde gör långtidsbehandling mer bekväm för patienten.

Fördelar
  • Den stabila konstruktionen ger en mycket hög stabilitet även i horisontellt läge.

  • Det kraftfulla motorsystemet möjliggör en snabb växling till chockläge.

  • Aktiveringen av chockläge med fotpedal, gör att omedelbara åtgärder kan inledas utan att man behöver trycka på en nödknapp först.

Behandlingsstolen har en maxbelastning på 180 kg, så även större patienter kan få en bekväm behandling. Det justerbara fotstödet kan justeras individuellt för att ge ett bättre stöd under behandlingen oavsett om patienten är kort eller lång.

Funktioner och användningsområden

Det sänkbara armstödet är utformat för att stödja armen under behandlingen (t ex vid infusions- och kemoterapi). Armstödet kan lyftas upp för att förenkla in- och urstigning. Kan även tas bort för att underlätta för patienter i rullstol.


Ladda ner PDF-broschyr (ENG) med all information
Har du frågor om stolen och dess användningsområden? Kontakta oss!

Kvalitetskrav

Kvalitetssystemet är certifierat enligt ISO 13485 och revideras årligen av TÜV Product Service. Bionic har gått med i miljöprogrammet som kallas Ökoprofit och som en del av detta blivit certifierade.

Meditech Nordic
Vi är exklusiva återförsäljare för tyska Bionic och japanska JMS
Meditech Nordic AB

Jonstorpsvägen 285
SE-254 76 Allerum
+46 (0)42-38 65 60