Slimline

Slimline behandlingsstol har utvecklats för att möta behoven för onkologi- och infusionsbehandlingar.

Denna smidiga och lätta behandlingsstol får plats även i små rum och är med sina 2 motorer väldigt flexibel och bekväm för patienten.

Fördelar
  • En låg höjd och ett rektangulärt, justerbart fotstöd som förenklar in- & urstigning.

  • Den unika basklädseln och det ergonomiskt formade ryggstödet ger en mycket hög komfort.

  • Den stabila ramen kräver lite utrymme, men ger hög stabilitet i alla stolspositioner.

  • Madrassen har en hög sittkomfort, är avtagbar, lätt att rengöra och finns i mer än 30 färger. Det ergonomiskt formade ryggstödet ger patienten en bekväm och avslappnad ställning även under långtidsbehandlingar.

Funktioner och användningsområden

Armstödet kan sänkas snabbt och enkelt genom att trycka på en knapp och en praktisk hållare för den användarvänliga fjärrkontrollen finns på båda sidor. Slimeline behandlingsstol kan anpassas helt efter era behov och kan kompletteras med olika tillbehör, såsom t ex IV-stolpe, pappershållare eller läslampa.

Skai Pandoria Plus (tillval)

Med klädseltillvalet, Skai Pandoria Plus, får man ett högt resistent, antibakteriellt och antimikrobiellt klädselmaterial. Både en- och tvåfärgad design finns som tillval. I PDF filen nedan kan du läsa om skillnader och likheter för Skai Pandoria Plus vs. Skai Tundra.

Kvalitetskrav

Kvalitetssystemet är certifierat enligt ISO 13485 och revideras årligen av TÜV Product Service. Bionic har gått med i miljöprogrammet som kallas Ökoprofit och som en del av detta blivit certifierade.

My Image
Vi är exklusiva återförsäljare för tyska Bionic och japanska JMS
Meditech Nordic AB

Jonstorpsvägen 285
SE-254 76 Allerum
+46 (0)42-38 65 60