Recoline Plus

Flexibilitet och komfort för patienter och vårdpersonal i uppvakningsavdelningen.

RecoLine Plus har utvecklats för att förbättra patientvården efter mindre operationer med hänsyn till patientens behov och för att förenkla för vårdpersonal. Detta ger mer flexibilitet och komfort på uppvakningsavdelningen.

Fördelar
  • Behandlingsstolen har 4 motorer och är ställbar i alla positioner – både liggande och sittande ställning samt höjdjustering. Allt med en lätthanterlig fjärrkontroll.

  • Stora hjul med en diameter av 12,5 cm och fällbara handtag på baksidan för säker och snabb transport av patienter.

  • Ett kraftigt batteri med 24 V, 7,2 Ah kapacitet och snabb uppladdning ger off-line drift i flera dagar.

Aktiveringen av chockläge med fotpedal, gör att omedelbara åtgärder kan inledas utan att man behöver trycka på en nödknapp först. Skyddsräcken kan fällas helt eller delvis för att underlätta in- & urstigning i stolen för patienten.

Funktioner och användningsområden

Recoline Plus kan anpassas efter behov. Det finns ett stort antal tillbehör, som till exempel matbricka, extra handtag vid benstödet, behållare för infusionshållare, en pappershållare och en behållare för fjärrkontrollen.


Ladda ner PDF-broschyr (ENG) med all information
Har du frågor om stolen och dess användningsområden? Kontakta oss!
Kvalitetskrav

Kvalitetssystemet är certifierat enligt ISO 13485 och revideras årligen av TÜV Product Service. Bionic har gått med i miljöprogrammet som kallas Ökoprofit och som en del av detta blivit certifierade.


Meditech Nordic
Vi är exklusiva återförsäljare för tyska Bionic och japanska JMS
Meditech Nordic AB

Jonstorpsvägen 285
SE-254 76 Allerum
+46 (0)42-38 65 60