Dreamline

Behandlingsstol med madrass för flexibilitet och komfort

Dreamline har en bekväm madrass med mer flexibilitet i sina justeringar än en vanlig behandlingsstol. Förutom att erbjuda patienterna ett bekvämt sittande läge, så kan man även ligga ner för mer avslappning under behandlingen.

Fördelar
  • De 5 motorer låter patienten enkelt kontrollera och justera behandlingsstolen mellan en sittande och liggande ställning med en lätthanterlig fjärrkontroll.

  • Höjden kan enkelt justeras mellan 53 cm och 93 cm.

  • Det justerbara fotstödet kan justeras individuellt för att ge maximal komfort under behandlingen oavsett om patienten är kort eller lång.

  • Den stabila konstruktionen gör Dreamline säker i alla lägen.

Madrassen är lätt att ta bort och under den finns plastplattor som tål desinfektionsmedel och är därför lätta att rengöra. Dessa plastplattor ger Dreamline en unik flexibilitet och hög komfort i både sittande och liggande positioner. Under stolen finns gott om utrymme för förvaring av patientens tillhörigheter. Vid eventuellt nödfall kan man snabbt aktivera chockläge med en fotpedal, vilket gör att man kan vidta åtgärder omedelbart. Dessutom kan gaveln snabbt tas och ge utrymme för att hjälpa patienten.

Funktioner och användningsområden

Tillbehör såsom armstöd, infusionshållare och handtag för lättare i- och urstigning ökar funktionaliteten och flexibiliteten hos Dreamline och kan monteras separat. Om patienten vill läsa eller arbeta under behandling finns det en LED-lampa som ger behagligt ljus. För mer patientsäkerhet finns det även 4 skyddsräcken, som snabbt och enkelt kan monteras.


Ladda ner Dreamline-svensk.pdf med all information
Har du frågor om stolen och dess användningsområden? Kontakta oss!
Kvalitetskrav

Kvalitetssystemet är certifierat enligt ISO 13485 och revideras årligen av TÜV Product Service. Bionic har gått med i miljöprogrammet som kallas Ökoprofit och som en del av detta blivit certifierade.Meditech Nordic
Vi är exklusiva återförsäljare för tyska Bionic och japanska JMS
Meditech Nordic AB

Jonstorpsvägen 285
SE-254 76 Allerum
+46 (0)42-38 65 60