Comfortline

Behandlingsstol för dialys, onkologi och transfusion

Behandlingsstolen har 5 motorer och är ställbar i alla positioner för att tillmötesgå patienten och underlätta för vårdpersonal. Stolen har multifunktionella armstöd och justerbar fot- och huvudsektion, som gör det bekvämt för patienten även under en lång dialysbehandling.

Fördelar
  • Den nyutvecklade konstruktionen av Comfortline ger en mycket hög stabilitet i horisontellt läge.

  • Det kraftfulla motorsystemet möjliggör en snabb växling till chockläge.

  • Aktiveringen av chockläge med fotpedal, gör att omedelbara åtgärder kan inledas utan att man behöver trycka på en nödknapp först.

  • Även större personer kan få en bekväm behandling, då behandlingsstolen har en säker maxbelastning på 240 kg.

  • En höj- och sänkbar kudde ger optimalt stöd för huvudet. Det justerbara fotstödet kan justeras individuellt för att ge ett bra stöd under behandlingen oavsett om patienten är kort eller lång.

  • Det multifunktionella armstödet är utformat för att stödja armen under behandlingen (t ex vid infusions- och kemoterapi) och för att göra det enklare för vårdpersonalen att komma åt patienten.

  • Armstödet synkroniserar med stolen när den justeras och är höj- och sänkbar för bättre in- och urstigning i stolen. Armstödet kan även tas bort för att underlätta för patienter i rullstol.

  • Comfortline ger dig möjlighet att kombinera komfort, säkerhet och funktionalitet för att möta individuella behov och önskemål.

Funktioner och användningsområden

Det multifunktionella armstödet är utformat för att stödja armen under behandlingen (t ex vid infusions- och kemoterapi) och för att göra det enklare för vårdpersonalen att komma åt patienten.

Armstödet synkroniserar med stolen när den justeras och är höj- och sänkbar för bättre in- och urstigning i stolen. Armstödet kan även tas bort för att underlätta för patienter i rullstol.

Comfortline ger dig möjlighet att kombinera komfort, säkerhet och funktionalitet för att möta individuella behov och önskemål.

Bionics behandlingsstolar används vid dialysbehandlingar, men är även etablerade som behandlingsstolar vid transfusion, blodgivning, infusion och onkologi.


Ladda ner PDF-broschyr (ENG) med all information
Har du frågor om stolen och dess användningsområden? Kontakta oss!
Kvalitetskrav

Kvalitetssystemet är certifierat enligt ISO 13485 och revideras årligen av TÜV Product Service. Bionic har gått med i miljöprogrammet som kallas Ökoprofit och som en del av detta blivit certifierade.

Meditech Nordic
Vi är exklusiva återförsäljare för tyska Bionic och japanska JMS
Meditech Nordic AB

Jonstorpsvägen 285
SE-254 76 Allerum
+46 (0)42-38 65 60