Basicline

Funktion, säkerhet och design för alla behov

Behandlingsstolen har 2 motorer och kan ställas i flera positioner. Armstödet är sänkbart, fotstödet kan justeras manuellt och en stor kudde gör långtidsbehandling mer bekväm för patienten (vid t ex infusionsterapi, chemoterapi, etc.). Armstödet flyttas synkroniserat när stolsläget justeras och kan lutas uppåt för bättre in- och urstigning. Armstödet kan även tas bort för att underlätta för patienter i rullstol.

Fördelar
  • Den stabila konstruktionen ger en hög stabilitet även i horisontellt läge.

  • Det kraftfulla motorsystemet möjliggör en snabb växling till chockläge.

  • Aktiveringen av chockläge med fotpedal, gör att omedelbara åtgärder kan inledas utan att man behöver trycka på en nödknapp först.

Behandlingsstolen har en maxbelastning på 180 kg, så även större patienter kan få en bekväm behandling.

Funktioner och användningsområden

Utbudet av tillbehör ger extra komfort och förbättrade funktioner. Plastskydd för benet och fotstöd samt pappersrulle hjälpa för att uppfylla hygieniska krav. Ytterligare tillbehör är infusionshållare, konsolbord och ett handtag som förenklar flytt av behandlingsstolen.


Ladda ner PDF-broschyr (ENG) med all information
Har du frågor om stolen och dess användningsområden? Kontakta oss!
Kvalitetskrav

Kvalitetssystemet är certifierat enligt ISO 13485 och revideras årligen av TÜV Product Service. Bionic har gått med i miljöprogrammet som kallas Ökoprofit och som en del av detta blivit certifierade.

Meditech Nordic
Vi är exklusiva återförsäljare för tyska Bionic och japanska JMS
Meditech Nordic AB

Jonstorpsvägen 285
SE-254 76 Allerum
+46 (0)42-38 65 60